Συνάντηση με τον Δήμαρχο Σύμης κ. Παπακαλοδούκα Ελευθέριο, την Πέμπτη 18.03.2021, με τον εκπρόσωπο και Γενικό Γραμματέα της ΕΝΠΕΝ κ.Καλοδούκα Λοΐζο.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18.03.2021, μεταξύ του εκπροσώπου και Γραμματέα Δ.Σ. της Ένωσης Ναυτικών Πρακτόρων Ελληνικών Νήσων (Ε.Ν.Π.Ε.Ν.), κ. Καλοδούκα Λοΐζου με τον Δήμαρχο Σύμης κ. Παπακαλοδούκα Ελευθέριο και τον Αντιδήμαρχο Σύμης κ. Γρύλλη Νικήτα, στο Δημοτικό Μέγαρο Σύμης, σε συνέχεια του προγραμματισμού των επαφών του Σωματείου με όλους τους δημοτικούς άρχοντες των νησιών μας. 

Ο εκπρόσωπος της ΕΝΠΕΝ, αναγνωρίζοντας την προσφορά του Δήμου Σύμης, από την αρχή της ιδρύσεως του Σωματείου, παρά τις όποιες δυσκολίες εν μέσω πανδημίας, έθεσε τα θεμέλια για την συνέχιση της άριστης συνεργασίας και της έμπρακτης στήριξης για τη βελτίωση των συνθηκών ανοίγματος της τουριστικής περιόδου

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν τη εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων στο νησί της Σύμης για την έλευση μιας ασφαλής τουριστικής περιόδου, όπως επίσης και το έγκαιρο άνοιγμα του «yachting», καθώς υπάρχουν ήδη πολλές κρατήσεις.

Μετά το πέρας της συζήτησης, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό και εγκάρδιο  κλίμα, τα δύο μέρη συμφώνησαν για τη συνεχή επικοινωνία τους με σκοπό την συνέχιση της αγαστής συνεργασίας.